woensdag 12 juni 2013

MY BEAUTY ETAGÈRE

Geïnspireerd door een blogbericht van fashion-fever.nl, heb ik dezelfde etagère aangeschaft om mijn favoriete en mooiste beauty producten uit mijn stash op uit te stallen..


 

De prachtige lakjes van OPI, Chanel en ééntje van Lancôme, het prachtige oogschaduwpalletje van Chanel gekocht bij de Sephora in Parijs, de heerlijke parfums Dior eau fraiche, Flowerbomb van Viktor & Rolf en La Vie Est Belle van Lancome, de prachtige gloss van Chanel, de heerlijke foundations van Chanel en Dior Nude, mijn favoriete deo van Rituals en het heerlijke haarserum van Biosilk..
Ps: de etagère is te koop bij de Blokker voor €7,95.

zaterdag 8 juni 2013

PRACHTIGE MAKE-UP HOEFT NIET DUUR TE ZIJN

Dat bewijst deze blush die voor €5,50 te koop is bij de Hema maar weer, i'm in love!

vrijdag 7 juni 2013

GUERLAIN BEAUTYNEWS

Beauty news: Guerlain heeft de heerlijke parfum La Petite Robe Noire nu ook in een edt uitgebracht. Kennen jullie de heerlijke parfum La Petite Robe Noire van Guerlain al? La Petite Robe Noire is Frans voor de kleine zwarte jurk, dé jurk dat elk meisje in haar kledingkast moet hebben. Maar eigenlijk ben ik ook van mening dat elk meisje dit parfum in huis moet hebben. De geur is echt heerlijk en wordt ook wel omschreven als Parijs in een flesje. Eerder was de parfum alleen verkrijgbaar voor alle Parijzenaren, maar nu is de parfum verkrijgbaar bij alle parfumeries. De geurnoten van de parfum zijn: zwarte kers, patchoeli en roos. Vooral de geurnoot van zwarte kers vind ik heerlijk. La Petite Robe Noire is echt één van mijn favoriete parfums. De prijzen van de parfum zijn: 30 ml voor €54,52, 50 ml voor €78,76 en 100 ml voor €113,09. De prijzen van de eau de toilette zijn: 30 ml voor €48,08, 50 ml voor €65,65 en 100 ml voor €93,38.

woensdag 5 juni 2013

THE HOLLAND BEAUTYAWARDS

Een (klein) beetje oud nieuws maar op maandag 22 april zijn de Holland Beauty Awards 2013 uitgereikt tijdens een feestelijke awardshow in The Harbourclub in Amsterdam. De lezeressen van de Sanoma Media glossy magazines en –sites en de klanten van ICI PARIS XL hebben gestemd op hun favoriete producten. Deze producten zijn dus zeker het proberen waard.

1. Dior – Diorshow mascara new look 2. Collistar – Magica BB Cream
3. James Bond – 007 Eau de Toilette 4. Philosophy – Amazing grace body
5. Estée Lauder – Double Wear stay-in-place make-up 6. YSL - Rouge Pur Couture Vernis à Lèvres
 
Categorie herengeuren: 
James Bond 007
Categorie dames geuren: 
Chanel Coco Noir
Categorie ogen:
 Diorshow New Look mascara
Categorie lippen: 
Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Vernis à Lèvres
Categorie luxe gezichtsverzoriging: Clarins Magica BB Cream
Categorie nagels: 
Essie Butler Please
Categorie salon: 
OPI Gelcolor
Categorie beauty bloggers: 
Mascha van Beautygloss.nl

Zelf gebruik ik altijd de Clarins Magica BB Cream, ben groot fan van OPI Gelcolor en de parfum Coco Noir is inderdaad heerlijk! Ik ben erg benieuwd naar de overige winnende producten!

maandag 3 juni 2013

TIP: NU EEN VOGUE T-SHIRT CADEAU BIJ AANKOOP VAN EEN VOGUE

 
 
 


 

SEPHORA

Als klein meisje ging ik met mijn ouders een weekendje naar Parijs en bezocht daar de Sephora aan de Champs Elysees. Wauw wat een prachtig filiaal is dat. Ik keek mijn ogen uit als klein meisje. Toen kon ik al eeuwen kijken naar al die prachtige parfumflesjes en make-up producten. Ik voelde mij als een prinsesje op de rode loper van het filiaal in Parijs. Jammer genoeg stopt Sephora met het verkopen van haar producten in Nederland. Gisteren was de laatste verkoopdag van de Sephora in Utrecht. Ik heb gelukkig nog snel wat favoriete producten bij de Sephora ingeslagen. De super leuke plastic mini badjes van Sephora's eigen merk, om je douchespulletjes in te doen, de super fijne epileer pincetten en de heerlijke producten van de exclusievere merken Urban Decay en Benefit.  Hopelijk ga ik snel weer naar Parijs zodat ik het prachtige filiaal aan de Champs Elysees weer eens kan bezoeken.